ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Az áruházban feltüntetett árak érvényes bruttó fogyasztói árak, melyek nem tartalmazzák a szállítási költséget. Amennyiben azonban technikai hiba miatt téves ár jelenik meg az áruházban, az áru elküldése elõtt egyeztetés végett e-mail-ben megkeresünk.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

A termékek személyes átvétele székhelyünkön nem lehetséges.

CSERE

Nem megfelelő méret vagy másik termék választása esetén van lehetőség a termék cseréjére. Ilyenkor a terméket a székhelyünkre kell visszaküldeni és a megérkezését követően 1-2 munkanapon belül küldjük futárral a csere terméket. A csere során felmerülő szállítási költségeket a vevő fizeti.

VISSZAKÜLDÉS

Az áruházban vásárolt termékeket 14 napon belül van lehetőség visszaküldeni, bontott csomagolás esetén is. A kimosott vagy erős illatszereknek kitett termékeket nem áll módunkban visszavenni.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL MAGYARORSZÁGON

Szállításban partnerünk a bestposta.hu segítségével a GLS Hungary Kft. Az ország bármely pontjára 1-2 munkanapon belül, kedvező áron juttatjuk el termékeinket. A csomagok érkezéséről minden esetben e-mail értesítést küld a futárszolgálat.

A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG:

10.000 Ft alatti rendelés esetén (szállítási költség nem számít bele):
Utánvétes fizetéssel: 990 Ft
Kártyás fizetéssel, banki átutalással: 590 Ft

10.000.-Ft felett ingyenes a szállítás.

Az utánvét összegét a csomagot átadó futárnak kell fizetni, amely összeg együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és az utánvétes szállítási költséget. A számlát emailben küldjük el neked a csomag átvételét követően.  A megrendeléseket az e-mail-ben történő visszaigazolást követően átadjuk a futárszolgálatnak. A rendelések feldolgozása a beérkezések sorrendjében történik. A munkaszüneti napokon (szombat, vasárnap) és ünnepnapo(ko)n beérkezett megrendeléseket a rákövetkező munkanapokon kezdjük feldolgozni.

FIZETÉSI MÓDOK

Áruházunkban az alábbi módokon fizethet:

  • Utánvéttel
  • Banki átutalással